Блог - www.cube.bg

Блог

Блог (7)

9 неща, които ще оформят обучението в бъдеще: Как ще изглежда обучението след 20 години?

Blog 2

Учениците ще се учат навън, въоръжени с различни устройства и ще избират кои учители да слушат. Уменията няма да се оценяват на хартия, а на базата на тяхното представяне в областта. За бога, за какво става дума? Добре дошли в бъдещето на обучението.

Защо онлайн обучението е по-ефективно от традиционното присъствено обучение?

Blog 1new 

   Световни изследвания доказват, че ученици, които се обучават онлайн показват по-добри резултати от тези, които учат в присъствена обстановка. Това е заключението, представено от SRI International, след 12-годишно проучване. Кои аспекти на съвременното електронно обучение правят обучението така ефективно? Нека разберем.

Онлайн курсове по английски език на платформата cube.BG

 BLOG 1 new

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Изучаването на чужд език обикновено е дълъг процес. Ниската интерактивност e най-голeмия недостатък на конвенционалното обучение (традиционното, присъствено обучение). Развитието на технологиите и методите за представяне на обучителен материал - онлайн заслужава внимание. Най-важното е, че предлага доста начини да ви накара да овладеете лесно и бързо основите. Поддържането на интереса чрез разнообразие от начина на представяне на материала и игровия формат на онлайн обучението допълнително мотивира и стимулира вашето развитие.
▫ Онлайн обучението е лесен и удобен начин за всеки човек да придобие нужните знания, без да напуска дома или офиса си, без да пилее ценно време и разходи по транспорт.
▫ Не са нужни специални компютърни умения за да започнете. За обучението не е нужно да инсталирате какъвто и да е допълнителен софтуер на Вашия компютър. Достатъчно е да имате връзка с интернет, както и микрофон и слушалки за осъществяване на разговорните сесии.
▫ Индивидуален подход към всеки курсист. По време на уроците ще сте в постоянен контакт с учителя си. Курса, в който участвате се подбира спoред Вашето ниво на владеене на езика.

Онлайн обучение на платформата cube.BG

cube info

Ние знаем, че изучаването на английски език в днешно време е голям ангажимент, затова създадохме виртуалното училище cube.BG. От създаването му не спираме да добавяме полезни инструменти за самоподготовка, различни видове интерактивни упражнения, много игри и видео уроци.  В комбинация с това създадохме и виртуални класни стаи предназначени за разговорни сесии, водени от добри преподаватели, за да могат потребителите на платформата да постигнат бързи и качествени резултати за малко време. 

При обучението си нашите потребители получават постоянна обратна връзка с резултатите и напредъка в курсовете, които посещават. Системата за самоподготовка позволява на потребителите да тренират  мозъка си постоянно, като компютъра следи напредъка и дава оценка на знанията. Всеки лесно може да следи до къде е стигнал и да разбере кога е усвоил темата добре, за да продължи напред.

Предимствата на нашите потребители са, че не губят времето и парите си в пътуване. Вече няма нужда с примиряването с традиционното обучение и точната дата и час за присъствени уроци. При нас можете да учите там, от където искате, като единственото нещо, от което имате нужда е компютър с интернет връзка. 

Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте първи нашите новини и специални предложения
captcha 

CUBE-BG-LOGO-web

Цялостно решение за провеждане на онлайн обучение. Система за създаване, съхранение и предоставяне на онлайн учебни курсове;

За нас
Общи условия
GDPR

Бюлетин


captcha 

Facebook


SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Сигурни плащания


verified