fbpx
  • 0879435446
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

who we are

Нашият екип

Ние се занимаваме с проектиране, изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмени обучения, организиране и провеждане на онлайн обучения.

Нашата мисия

Ние постигаме мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставяме възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Работим в синхрон

Функциите на всеки един от екипа ни е много ценна. Работим в синхрон и напълно се допълваме, като комбинация от талант, опит и страст. Работим всеки ден с главната цел да създадем практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ни прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят в сферата на обучението, без бариери и ограничения.

Нашите планове

В плановете за развитие на този проект е непрекъснатото усъвършенстване на софтуерната платформа за обучения cube.BG, създаване на един виртуален свят за срещи и комуникация, моделиран според потребителските желания. Ние вярваме, че в бъдеще всички експерти в света, ще преподават онлайн. За това сме насочени към постигането на максимална ефективност, базирана на професионален подход, съвременни технологии и методики на преподаване и изучаване с разнообразна форма и насоченост на обучението. Това гарантира създаването на трайни умения и конкурентоспособност.

Ние пренасяме обучителния процес онлайн!

„Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности - това са ключовите аспекти на нашата мисия.“

© 2021 www.cube.bg Всички права запазени.