За нас - www.cube.bg

who we are

Нашият екип

Ние се занимаваме с проектиране, изработка, поддръжка, интеграция и експлоатация на интернет и софтуерни приложения, организиране и провеждане на езикови курсове и фирмени обучения, организиране и провеждане на онлайн обучения.

Нашата мисия

Ние постигаме мисията си чрез непрекъснатото разработване и усъвършенстване на софтуерна платформа, като по този начин предоставяме възможност на обучаващите да представят своята учебна програма онлайн, а на учащите да имат достъп до курсове, с които да придобиват умения и знания, когато и от където им е удобно, заедно с отлична комбинация от избор, цена, качество и иновативност.

Работим в синхрон

Функциите на всеки един от екипа ни е много ценна. Работим в синхрон и напълно се допълваме, като комбинация от талант, опит и страст. Работим всеки ден с главната цел да създадем практична и ефективна платформа за онлайн обучения, която да стигне до всички нуждаещи се потребители, както в България, така и в чужбина. Това което ни прави горди е ясната визия за създаването на един дигитален свят в сферата на обучението, без бариери и ограничения.

Нашите планове

В плановете за развитие на този проект е непрекъснатото усъвършенстване на софтуерната платформа за обучения cube.BG, създаване на един виртуален свят за срещи и комуникация, моделиран според потребителските желания. Ние вярваме, че в бъдеще всички експерти в света, ще преподават онлайн. За това сме насочени към постигането на максимална ефективност, базирана на професионален подход, съвременни технологии и методики на преподаване и изучаване с разнообразна форма и насоченост на обучението. Това гарантира създаването на трайни умения и конкурентоспособност.

Ние пренасяме обучителния процес онлайн!

„Да премахваме бариери, да стимулираме промени и да създаваме възможности - това са ключовите аспекти на нашата мисия.“

Потребителите за нас

Какво казват нашите потребители за нас


tnacba60 57397b47ccdf3

Много ми харесва вашето обучение. Много интересни игри имате за упражнение. Опитах се да направя някои от тестовете, но на сглобяването на изреченията не се справих добре - ще трябва да работя още. Искам да изкарам сертификат и ще се опитам да мина уроците, които сте ми подали за самоподготовка."

Петя Горанова курсист от 21.07.2016г./

tnacba60 57397b47ccdf3

Харесвам начина по който Пламена преподава. Допада ми нейното ласкаво отношение с което се отнася към нас. Това допълва моята радост, от моя успех. Допада ми спокойствието й, кара ме да се чувствам комфортно. Допада ми че не ме упреква, когато съм забравила дори вече преподаден материал, аз сама се упреквам за това :) Харесвам уроците точно каквито са. Винаги са съдържателни. Не искам да са високо интелектуални, по-важно е да имаме материал за говорене. Винаги се използват нови думи и изрази, преводи, граматика. Не се старая да лаская целия ви екип, но е факт, че ми харесва как си вършите работата. Всъщност харесва ми резултата от вашата работа. Мога да продължа още с хвалбите, но хайде ще спра до тук. Справяте се много добре, а и платформата ви е много добра. Аз съм на 36 и ЕДВА СЕГА, се осмелявам да говоря английски с близките ми, понеже те говорят свободно езика вече повече от 20 години. Заслугата е ваша! Благодаря на целия ви екип!

Нина Ишханян курсист

profilepicture1

Обучението ми върви страхотно, много съм доволна от всичко, а най-вече от това, че платформата е на мое разположение, когато имам свободно време, защото съм ограничена във времето. Разговорния урок беше прекрасен. Преподавателката изчакваше и обясняваше. Имаше достатъчно упражнения, без ненужни повторения. Всичко в платформата е направено така, че да е удобно за хора с и без свободно време. Достъпно и леко, в същото време достатъчно подробно и шорокообхватно. Знам, че мога да разчитам на помощ винаги, за което благодаря.

Ася Димитрова-Рашева курсист от 21.07.2016г.

profilepicture1

Товa беше първият ми урок и смятaм, че протече нa много добро ниво. Зa мен е вaжно дa се нaучa дa говоря, зaтовa мисля, че преподaвaтелкaтa беше оргaнизирaлa чудесно урокът, който протече кaто диaлог.

Надя Митева курсист

profilepicture1

Няма какво да добавя, доволна съм от материалите и от начина на провеждане на урока. Благодаря на преподавателя!

Людмила Бояджиева курсист

profilepicture1

Благодаря за предоставената възможност за обучение. Намирам модулите в сайта и книгата с граматика за много полезни. Разговорните сесии са добър начин за практика и научаване на нови неща, идентифициране на пропуски. Мисля формулата на този етап за правилна, полезна с практика и не толкова изморителна за края на деня, може да се практикува ежедневно.

Красимира курсист от 14.07.2016г.

profilepicture1

Урокът протича равномерно, с достатъчно отделено време за всеки.

Светлин Донев курсист

profilepicture1

Хареса ми урока. За мен специално имаше нови неща, смятам да продължа с ниво В2.

Жасмина Славчева курсист

tn1052498168105037 56b287b9d6504

Урокът бе много добре организиран.

Мариана Ангелова курсист

CUBE-BG-LOGO-web

Цялостно решение за провеждане на онлайн обучение. Система за създаване, съхранение и предоставяне на онлайн учебни курсове;

За нас
Общи условия
GDPR

Бюлетин


captcha 

Facebook


SFbBox by psdtohtmlcenter.com

Сигурни плащания


verified